فال حافظ آنلاین

فال حافظ شیرازی,فال حافظ,

فال حافظ آنلاین

فال حافظ شیرازی,فال حافظ,

هانیه توسلی در صدا و سیما ممنوع التصویر شد !

پیام نیکفرد (مدیر روابط عمومی شرکت سینمایی خانه فیلم و پخش‌کننده ایده اصلی)، با اشاره به پخش نشدن تیزرهای این فیلم از صداوسیما گفت: بعد از آنکه تیزرهای فیلم ایده اصلی به کارگردانی آزیتا موگویی آماده شد، آن را به صداوسیما ارائه کردیم اما به ما اعلام شد که باید بخش‌هایی که هانیه توسلی در آن حضور دارد، حذف شود



وی ادامه داد: به ما اعلام شد پخش تصویر و صدای هانیه توسلی در قالب تیزر و برنامه‌های دیگر ممنوع است.



پیش از این پخش تیزرهای فیلم قسم با بازی مهناز افشار در صداوسیما ممنوع شده بود و صداوسیما به سازندگان این فیلم اعلام کرده بود که باید تصاویر و صدای مهناز افشار را از این تیزرها حذف کنند.

فیلم ایده اصلی به کارگردانی و تهیه‌کنندگی آزیتا موگویی و با بازی مریلا زارعی، بهرام رادان، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی و مهرداد صدیقیان هم‌اکنون در حال اکران است.

آشنایی با خواص خربزه برای لاغری و بارداری زنان یا شفافیت پوست

خربزه از تیره کدوییان است و در صیفی جات دسته بندی می شود. گیاه خربزه به شکل بوته بر روی زمین وجود دارد و بوته آن به حدی کوتاه است که به طور کامل روی زمین می خوابد. میوه خربزه پس از رسیدن درشت ، آبدار و شیرین است.



توصیه شده است که خربزه را شیرین مصرف کنید. برای تشخیص دادن خربزه های شیرین باید به رنگ خریزه دقت کنید به این صورت که هر چقدر رنگ خریزه تیره مایل به نارنجی باشد و خط های سفید روی آن بیشتر باشد احتمال شیرین بودن خربزه بالاتر می رود.

مهم ترین شهرهایی که در کشورمان خربزه کشت می کنند عبارتند از تایباد ، گرمسار ، سرخه و سمنان. جالب است بدانید خربزه ای که به خربزه مشهد معروف است متعلق به شهرستان تایباد از شهرهای استان خراسان رضوی می باشد.

طبع خربزه از نظر طبع سنتی گرم و خشک است. جالب است بدانید خربزه در فرهنگ ما ایرانیان هم تاثیرگذار بوده است و ضرب المثل هایی هم با این میوه وجود دارد که مهم ترین شان ضرب المثل “خربزه رو که خوردی پای لرزش هم باید بشینی” می باشد.

خربزه میوه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص این میوه ارزشمند را برایتان جمع اوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر خواص خربزه در ادامه با پارسی دی همراه باشید.

درمان سوختگی های سطحی روی پوست

جالب است بدانید که خربزه می تواند به عنوان یک پماد سوختگی طبیعی مورد استفاده قرار بگیرد. گوشت میوه خربزه یک ماده ضد تورم است و به همین جهت می تواند برای درمان سوختگی های سطحی روی پوست مفید باشد.

برای این منظور باید مقداری از گوشت میوه خربزه را در یک کاسه له کنید سپس به صورت مرهم روی محل سوختگی قرار دهید تا درمان آن را تسریع کند. این کار علاوه بر اینکه سوختگی را درمان می کند از متورم شدن محل سوختگی نیز جلوگیری می کند.


افزایش شیر مادر و زیبایی جنین


یکی از بزرگترین دغدغه های زنان باردار زیبایی فرزندانشان است ، جالب است بدانید که خوردن خربزه در دوران باردای باعث زیباتر شدن و باهوش تر شدن جنین می شود. علاوه بر این مصرف خربزه در دوران پس از زایمان و شیردهی باعث می شود حجم شیر مادر زیادتر شود. به همین جهت خربزه می تواند گزینه مناسبی در رژیم غذایی بانوان باردار باشد.


کمک به افزایش رشد کودکان


خربزه حاوی مواد قندی و معدنی مفیدی است که در این مواد آنزیم هایی وجود دارد که باعث می شوند سرعت هضم غذا افزایش یابد. از این رو مصرف خربزه در کودکان باعث افزایش اشتها می شود که در نتیجه به رشد و فعالیت بیشتر سلول های بدن کودکان می انجامد.


کاهش ریزش و سلامت موها


خربزه حاوی مقادیر غنی از بتاکاروتن است که پس از مصرف در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. ویتامین A برای سلامت و رشد موها ضروری است. علاوه بر این ویتامین B موجود در خربزه باعث تقویت موها می شود و در نتیجه از ریزش موها جلوگیری می کند.


رژیم لاغری و چاق شدن با خربزه


خربزه جزو میوه هایی است که اگر به صورت کنترل شده مصرف شود می تواند به لاغری کمک کند. اما به دلیل وجود قند بالای این میوه اگر بدون کنترل مصرف شود و در خوردن آن زیاده روی شود باعث چاقی و اضافه وزن می گردد.

خربزه از مقادیر کمی کالری و سدیم برخوردار است و به همین جهت اگر به صورت کنترل شده مصرف شود برای کاهش وزن مفید است. ضمن اینکه این میوه هیچ گونه چربی و کلسترولی ندارد. علاوه بر این آب موجود و فراوان این میوه باعث سیری طولانی می شود که می تواند از پر خوری جلوگیری می کند.


درمان لک های روی پوست و کک و مک


خربزه می تواند به درمان لک های روی پوست و لک های کک و مک نیز کمک کند. برای این منظور باید ازخربزه به صورت ماسک استفاده شود. گوشت میوه خربزه را له کنید و روی محل لک ها ماساژ دهید ، سپس پس از ۲۰ دقیقه با آب سرد بشویید.

آموزش طرز تهیه ژله بستنی شیشه ای رستورانی خوش طعم ساده

ژله آلوئه ورا و 1 لیوان آب جوش را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا ژله شفاف شود. قالب ژله را چرب کنید و 1/3 ژله آلوئه ورا را داخل قالب بریزید و به صورت کج 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا نیم بند شود، قالب را از فریزر خارج کنید و توت فرنگی ها را روی ژله قرار دهید و باقی ژله را روی توت فرنگی ها بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود (دقت کنید در هر 2 مرحله قالب کج باشد).

 

 

مواد لازم برای ژله بستنی شیشه ای : برای 10 نفر


ژله توت فرنگی      2 بسته
 ژله آلوئه ورا      1 بسته
 بستنی توت فرنگی      1 لیوان
 توت فرنگی      مقداری

 

1 بسته ژله توت فرنگی را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود، پس از اینکه ژله کمی خنک شد بستنی نرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود (دقت کنید که بستنی را نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس اضافه کنید).

 

قالب را از فریزر خارج کنید و ژله بستنی را روی توت فرنگی های بسته شده بریزید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله بستنی خوب سرد و سفت شود، بسته دوم ژله را با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و پس از اینکه خنک شد روی ژله بستنی بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود، پس از آماده شدن قالب را چند ثانیه داخل ظرف آب جوش قرار دهید تا از قالب جدا شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

آموزش طرز تهیه دمپخت گوجه و فلفل خانگی خوشمزه

دمپخت گوجه و فلفل یک کته پرادویه و خوش طعم بومی غرب آفریقاست. این غذا بسیار ساده و خوشمزه است و می‌تواند به تنهایی یک وعده غذایی را تشکیل دهد. همچنین می‌توانید آن را با سالاد و یا سبزیجات برشته سرو کنید. این غذا با چند ماده تشکیل دهنده برنج، گوجه، فلفل تند پیمنتو، رب گوجه، فلفل تند بونت، نمک و سایر ادویه‌ها درست می‌شود.

 

  لوبیا پلو , loobia polo , طرز تهیه لوبیا پلو , دستور پخت لوبیا پلو , g fdh g

 


دمپخت گوجه و فلفل یا همان کته گوجه تند یکی از غذا‌های بومی کشور نیجریه است. این کشور همانند بسیاری از کشور‌های غرب آفریقا صاحب سبک آشپزی شبیه به نوع هندی و ایرانی است. غذا‌های این منطقه تند و پر ادویه هستند. از این جهت بسیار خوش طعم و قابل توجه هستند.

این غذا علاوه بر کشور نیجریه در کشور‌های ساحل عاج، سیرالئون، کامرون و لیبریا هم درست می‌شود. البته هر کدام از این کشور‌ها این کته را به سبک خودشان می‌پزند. این غذا هم خوشمزه و خوشبوست و هم بسیار ارزان و مقرون به صرفه است. طرز تهیه این غذا در ادامه آماده است، همچنین برای راحتی شما عزیزان آماده کردن این کته پرادویه به صورت ویدیو نیز در انتهای مطلب قرار گرفته است.

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه

اگر بخواهید می‌توانید مقداری گوشت مرغ یا گوشت قرمز و یا حتی ماهی هم به آن اضافه کنید، اما نوع ساده و بدون گوشت طعمی بسیار خوب و دلخواه دارد. شاید برایتان جالب باشد که در غرب آفریقا یک مهمانی همانند جشن عروسی بدون حضور این غذا کامل نخواهد شد یعنی تقریبا چیزی شبیه چکدرمه خودمان که توسط ترکمن‌های عزیز در عروسی درست می‌شود و البته قدری متفاوت است.

هنگام پختن کته گوجه و فلفل، ایجاد عطر و طعم بسیار مهم است. به عبارت دیگر با عجله مواد را در قابلمه نریزید، چون در انتها چیزی به شما می‌دهد که بیشتر شبیه یک معجون است نه طعم خوش کته؛ بنابراین سعی کنید که هر یک از مراحل را با جزئیات دقیق انجام دهید.

پایه و اساس طعم دهی در این غذا با تفت دادن پیاز شروع می‌شود. این کار باید ۳ تا ۵ دقیقه انجام شود. کار بعدی افزودن رب گوجه است. این رب طعم عمیق و قوی گوجه‌ای اضافه می‌کند. سعی کنید حدود ۵ دقیقه آن را سرخ کنید. زنجبیل و سیر هم بعدا اضافه شده و همراه با رب گوجه پخته می‌شود و به مدت ۲ دقیقه دیگر سرخ می‌شوند.

مواد لازم

    برنج دانه بلند: ۶ پیمانه
    روغن زیتون: ۳/۴ پیمانه
    استاک مرغ: ۴ پیمانه
    پودر کاری: ۱ قاشق
    آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
    سیر: ۴ حبه
    برگ بو: ۲ عدد
    زنجیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
    نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
    پیاز: ۱ عدد متوسط
    گوجه: ۱ عدد بزرگ
    فلفل سفید یا سیاه: مقداری برای مزه

مواد سس

    فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد
    گوجه: ۳ عدد
    فلفل اسکاچ بونت: ۲ عدد
    پیاز: ۱ عدد خرد شده

دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه
 

ادامه مطلب ...