دمپخت گوجه و فلفل یا همان کته گوجه تند یکی از غذاهای بومی کشور
نیجریه است. این کشور همانند بسیاری از کشورهای غرب آفریقا صاحب سبک آشپزی
شبیه به نوع هندی و ایرانی است. غذاهای این منطقه تند و پر ادویه هستند.
از این جهت بسیار خوش طعم و قابل توجه هستند.
دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه
اگر بخواهید میتوانید
مقداری گوشت مرغ یا گوشت قرمز و یا حتی ماهی هم به آن اضافه کنید، اما نوع
ساده و بدون گوشت طعمی بسیار خوب و دلخواه دارد. شاید برایتان جالب باشد که
در غرب آفریقا یک مهمانی همانند جشن عروسی بدون حضور این غذا کامل نخواهد
شد یعنی تقریبا چیزی شبیه چکدرمه خودمان که توسط ترکمنهای عزیز در عروسی
درست میشود و البته قدری متفاوت است.
هنگام پختن کته گوجه و فلفل،
ایجاد عطر و طعم بسیار مهم است. به عبارت دیگر با عجله مواد را در قابلمه
نریزید، چون در انتها چیزی به شما میدهد که بیشتر شبیه یک معجون است نه
طعم خوش کته؛ بنابراین سعی کنید که هر یک از مراحل را با جزئیات دقیق انجام
دهید.
پایه و اساس طعم دهی در این غذا با تفت دادن پیاز شروع
میشود. این کار باید ۳ تا ۵ دقیقه انجام شود. کار بعدی افزودن رب گوجه
است. این رب طعم عمیق و قوی گوجهای اضافه میکند. سعی کنید حدود ۵ دقیقه
آن را سرخ کنید. زنجبیل و سیر هم بعدا اضافه شده و همراه با رب گوجه پخته
میشود و به مدت ۲ دقیقه دیگر سرخ میشوند.
مواد لازم
برنج دانه بلند: ۶ پیمانه
روغن زیتون: ۳/۴ پیمانه
استاک مرغ: ۴ پیمانه
پودر کاری: ۱ قاشق
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
برگ بو: ۲ عدد
زنجیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
گوجه: ۱ عدد بزرگ
فلفل سفید یا سیاه: مقداری برای مزه
مواد سس
فلفل دلمهای: ۳ عدد
گوجه: ۳ عدد
فلفل اسکاچ بونت: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد خرد شده
دمپخت گوجه و فلفل با طعم عالی و پرادویه