فال حافظ آنلاین

فال حافظ شیرازی,فال حافظ,

فال حافظ آنلاین

فال حافظ شیرازی,فال حافظ,

فیلم کامل طرز تهیه آیس پک خیلی خوشمزه

در روزهای گرم نوشیدنی های خنک همیشه می تواند دمای بدنمان را کاهش دهد و خنکمان کند. مخصوصاً اگر آن نوشیدنی آیس پک باشد که در طعم های مختلفی وجود دارد. تهیه کردن این نوشیدنی خوشمزه که چند سالی هست باب شده است کار چندان پیچیده ای نیست و براحتی و با چند مواد دم دستی می توان آن را تهیه کرد. ما در این مطلب از ی قصد داریم طرز تهیه آیس پک را آموزش دهیم. حال شما می توانید با هر میوه و طعمی که بیشتر دوست دارید آن را امتحان کنید.

 

 

 

مواد لازم طرز تهیه آیس پک بستنی ( هر مزه ای که دوست دارید ) 200 گرم شیر 1 ق سوپ خوری اسمارتیز ( یا هر شکلات دیگه ) ( جهت تزئین ) به مقدار لازم شکلات آب شده ( استفاده جهت دور ظرف ) به مقدار لازم خامه 2 ق غذاخوری میوه ( تکه های هر میوه که دوست دارید ) به میزان لازم 1) در ابتدا باید شکلات هایی که تهیه کرده اید را آب کنید. ترجیحاً این کار را به روش بن ماری انجام دهید. بعد از انجام این کار، دور تا دور کاسه ای که تهیه کرده اید بچسبانید. حالا صبر کنید تا بستنی موردنظرتان به دمای محیط برسد و آب شود.

 

2) بعد از آب شدن، به آن شیر و خامه بیفزائید. اگر دوست دارید می توانید به این مخلوط میوه دلخواهتان هم اضافه کنید. بعد از ترکیب کردن این موارد، اگر فکر می کنید که بیش از اندازه غلیظ شده است مقدار کمی شیر اضافه تر بریزید.

 

3) دقت کنید که شیر را آنقدر اضافه نکنید که شل و کاملاً آبکی بشود. حال همه را دور تا دور شکلاتی که در ظرف ریخته بودید ریخته و در آن نی بزنید. این آیس پک را درون یخچال قرار داده و بعد از اینکه خنک شد می توانید مصرف کنید.

 

نکات درست کردن آیس پک– اگر دوست دارید به آیس پک عسل بزنید مانعی وجود ندارد. عسل را روی بستنی هم می توانید اضافه کنید.

 

– درست کردن آیس پک با هر طعمی که علاقمندید ممکن است.

 

– با شکلات سفید هم می توانید طراحی های خاصی به آیس پک موردنظرتان بدهید.

 

– حتی استفاده از سس شکلات هم در تهیه آیس پک بلامانع است.

 

– از طعم های دوست داشتنی مورد استفاده در آیس پک می توان به: توت فرنگی شکلات و طالبی توت فرنگی اشاره کرد.

 

– می توانید از تکه های موز و اسمارتیز در آیس پک استفاده نمایید. البته این مورد کاملا سلیقه ای است و اجباری در این کار وجود ندارد.

طرز تهیه رنگینک قالبی خوشمزه به دو روش

از انواع دسری که می توان آن را جزو دسرهای سنتی ایران دانست می توان به رنگینک اشاره کرد. معمولاً در شهرهای جنوبی کشورمان این نوع دسر به کرات تهیه می شود. حتی گاهاً به جای شیرینی نیز از رنگینک استفاده می کنند. با توجه به اینکه این نوع دسر در حال گسترش است، در این مطلب از آموزش  آشپزی قصد داریم طرز تهیه رنگینک را که خیلی هم پیچیده نیست آموزش دهیم.

 

 

 

با توجه به مقدار مواد اولیه ای که در جدول زیر در نظر گرفته ایم می توانید این دسر را برای حداکثر ۶ نفر آماده کنید. بدیهی است که برای تعداد افراد بیشتر می بایست مقدار هر کدام از مواد اولیه را با توجه به تعداد افزایش دهید. در این رنگینک از خرما و گردو استفاده شده است که با توجه به اینکه هر کدام خواص زیادی برای بدن دارند، می تواند یک دسر مقوی نیز لقب بگیرد.

 

مواد لازم طرز تهیه رنگینک

 

کره     ۲۰۰ گرم

آرد     ۲ لیوان

دارچین     نصف قاشق چای خوری

پودر هل     نصف قاشق چای خوری

مغز گردو و خرما     هر کدام به اندازه کافی

پودر قند یا پودر پسته     به اندازه کافی

 

۱) ابتدا باید کره را نرم کنید. پس آن را از یخچال خارج نمایید. صبر کنید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. سپس آن را به داخل تابه ای مناسب انتقال دهید. شعله را روشن کرده و تابه را روی آن بگذارید. صبر کنید تا کره کاملاً آب شود. آرد را اگر از قبل الک نکرده اید، الک نمایید و بعد از آن به کره اضافه کنید و ترکیب نمایید و اجازه دهید تا به طلایی تغییر رنگ دهد.

 

 

 

۲) البته تفاوتی ندارد که اول آرد را تفت دهید و بعد کره را اضافه نمایید و یا بالعکس. بعد از اینکه آرد طلایی رنگ شد، پودر هل و دارچین را به تابه بیفزائید. دو دقیقه ای تفت داده و بعد تابه را از روی شعله بردارید.

 

 

 

۳) کمی بعد دوباره مواد را تا جایی که نسوزند تفت می دهیم. به دلیل آنکه تابه هنوز داغ بوده است امکان سوختن وجود دارد پس دقت کنید. حالا به سراغ خرما رفته و هسته هرکدام را خارج کنید. می توانید این کار را با استفاده از یک لوله خودکار انجام دهید. به این صورت که لوله خودکار را کاملاً تمیز کرده، سپس از یک طرف خرما به طرف دیگر رد کنید تا هسته خارج شود.

 

 

 

۴) زمانی که همه هسته ها را درآورید، داخل خرماها گردو را جایگزین هسته کنید و داخل خرما قرار دهید. اندازه گردو ها متوسط باشد. حالا همه خرماها را در ظرفی کنار هم بگذارید. اکنون باید ترکیب آرد و کره را بر روی خرماها بریزید. دقت کنید که باید سطح خرماها را کامل بپوشاند.

 

 

 

۵) حال وقت آن است که رنگینک را به مدت ۱۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. باید رنگینک سفت شود. بعد از سفت شدن خیلی راحت برش خواهند خورد. بعد از گذشت این زمان، ظرف رنگینک را از یخچال خارج کرده، و روی آن را با مواردی همچون: پودر پسته ، پودر نارگیل ، پودر گردو ، کنجد و یا پودر قند تزئین نمایید.

 

 

 

۶) بعد از آن رنگینک را برش بزنید. می توانید اول رنگینک را در قالب قرار داده و این مراحل را طی کنید تا بعد از برش زدن به شکل قالبتان در بیاید. در غیر صورت می توانید به شکل لوزی، مربع و یا هر شکلی که می خواهید رنگینک را برش دهید.

 

 

 

۷) بعد از برش زدن در دیس مناسبی قرار داده و در یخچال نگهداری کنید. دقت کنید که حداکثر زمان ماندگاری رنگینک یک ماه است و حتما باید در ظرف درب بسته نگهداری شود.