پتاژ آرد جو شما خانم خانه دار چن مدل سوپ می توانید درست کنید؟ آیا پتاژ هم می توانید تهیه کنید؟ شاید بپرسید پتاژ دیگر چیست! باید بگوییم که پیاز هم یک نوع سوپ است که خود به سه دسته تقسیم می شود. اولین دسته سوپهایی هستند که کمی رقیق هستند و دسته بعدی سوپ هایی که غلظت آنها را آرد و یا کرم تشکیل می دهد و دسته آخر هم حبوبات و سبزی های خرد شده غلیظ بودنشان را تعیین می کند.
در این مطلب قصد داریم پتاژ آرد جـو را آموزش دهیم. مواد لازم را در ابتدا تهیه کنید.
مواد لازم پتاژ آرد جو |
|
آرد جو | 8 ق مربا خوری |
آب گوشت | 2 لیوان |
شیر | 2 لیوان |
خامه | 4 ق مربا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
1) قابلمه ای بردارید و نصف شیر را درون آن بریزید. سپس آب گوشت را هم به قابلمه اضافه کنید. شعله ی گاز را روشن کرده و قابلمه را روی آن قرار دهید. بروید سراغ بقیه کارها.
2) زمان ترکیب کردن نصف دیگر شیر با آرد جو است. این کار را انجام دهید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید. حال به سراغ اضافه کرد ترکیب آرد و شیر به قابلمه بروید. آرام آرام این کار را انجام دهید تا آرد گلوله گلوله نشود.