سوپ تره فرنگی از متفاوت ترین سوپ های ما ایرانی می توان به سوپ تره فرنگی اشاره کرد. خیلی از شماها مطمئنا حتی اسم این سوپ خوشمزه را هم نشنیده اید. مواد اصلی این سوپ همان طور که از اسمش پیداست، تره فرنگی و حتی خامه است. این پیش غذای می تواند جایگزین بسیار خوبی برای دیگر انواع سوپ باشد. پس اگر شما خانم خانه دار تا به حال این سوپ لذیذ را امتحان نکرده اید، وقت آن است که با آموزش امروز ما همراه شوید.
در ابتدای آموزش درست کردن سوپ تره فرنگی مواد لازم موجود در جدول زیر را تهیه کنید
مواد لازم سوپ تره فرنگی |
|
تره فرنگی | 6 عدد |
شیر | 1 لیتر |
کره | 50 گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
قلم گوسفند | 1 عدد |
خامه | 100 گرم |
زره تخم مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب | 2 لیوان |
1) در ابتدای کار قسمت سبز رنگ تره فرنگی ها را جدا کنید. آنها را جایی نگه دارید تا بعد از درست شدن سوپ بتوانیم آن را تزئین کنیم. حال آنچه از تره فرنگی مانده را به خوبی خرد کنید. حال در یک قابلمه بهمراه قلم گوساله و همینطور 2 لیوان آب اجازه دهید تا بپزد. تقریبا حدود یک ساعت.
2) زمانی که یک ساعت گذشت. مغز قلم را درون آب بریزید. و همزمان با تره فرنگی ها درون یک مخلوط کن ریخته و ترکیب کنید. باید پوره بدست آورید. حال قابلمه ای دیگر برداشته و با کمی کره آرد را در آن تفت دهی تا آرد تغییر رنگ دهد.